MAT SOM VARMER FRA KALDE FJELLET

av Helge Christie
Forlag:Mathistorie Forlag
Format:Innbundet
Språk:bm
Utgitt:2014
Antall sider:333
Vekt:2000
Kategori:Historie og samfunn
Nøkkelord: mat , lokalmat
Område: Rendalen (Hedmark) , Engerdal (Hedmark) , Tolga (Hedmark) , Tynset (Hedmark) , Alvdal (Hedmark) , Folldal (Hedmark) , Os (Hedmark) , Røros (Sør-Trøndelag)

Beskrivelse av boken

Aldri før er det lagd en så sammenhengende oversikt over det særegne ved mat fra Røros - Nord-Østerdalen.
Boka er full av analyse, eksempler, oppskrifter, kart og bilder.
Helge Christie feirer 20 år som forfatter, og dette er hans mat-handel-hisoriebok nr. 12.
Dette er også tredje bok om det lokale matsamfunnet i Nord-Østerdalen - Røros. De to første heter "Verdensarvmat" og "Salt, sild, kopper"

Kjøp boken fra en av våre bokhandlere