Kinning, bresting og ysting i Valdres

av Helge Gudheim
Forlag:Mat&Kultur AS
Format:Innbundet
Språk:nyn
Utgitt:2013
Antall sider:540
Vekt:3000
Kategori:Historie og samfunn
Nøkkelord: valdres , stølsdrift , smør , fjellbygd , ost , melkeprodukt , mjølkeprodukt , budeie , osteprodukt , yste , ysting
Område: Ringsaker (Hedmark) , Rendalen (Hedmark) , Tolga (Hedmark) , Tynset (Hedmark) , Alvdal (Hedmark) , Folldal (Hedmark) , Os (Hedmark) , Ringebu (Oppland) , Vestre Toten (Oppland) , Sør-Aurdal (Oppland) , Etnedal (Oppland) , Nord-Aurdal (Oppland) , Vestre Slidre (Oppland) , Øystre Slidre (Oppland) , Vang (Oppland) , Gol (Buskerud) , Hol (Buskerud)

Beskrivelse av boken

Sett i norsk og internasjonal samangheng

Kjøp boken fra en av våre bokhandlere