Bølgeskvulp i dusjen - Om angst og kjærlighet, Avhengighet og frigjøring

av Ann-Christin Johansen
Forlag:Gaveca
Format:Innbundet
Språk:Bokmål
Utgitt:2013
Antall sider:230
Kategori:Lokallitteratur
Nøkkelord: spiseforstyrrelser , overgrep , kjærlighet , livet
Område: Fredrikstad (Østfold) , Eidsvoll (Akershus) , Oslo (Oslo) , Hamar (Hedmark) , Gjøvik (Oppland) , Drammen (Buskerud) , Sandefjord (Vestfold) , Seljord (Telemark) , Arendal (Aust-Agder) , Lillesand (Aust-Agder) , Kristiansand (Vest-Agder) , Sandnes (Rogaland) , Bergen (Hordaland) , Molde (Møre og Romsdal) , Ålesund (Møre og Romsdal) , Trondheim (Sør-Trøndelag) , Røros (Sør-Trøndelag) , Stjørdal (Nord-Trøndelag) , Bodø (Nordland) , Meløy (Nordland) , Tromsø (Troms) , Kautokeino (Finnmark) , Svalbard (Svalbard)

Beskrivelse av boken

Boken er en åpenhjertig, egenopplevd fortelling om følelser og prosesser knyttet til overgrep fra nær familie. Det er en annerledes historie om veien fra det lille sårbare barnet til et voksent fullverdig liv.

Om hvordan en spiseforstyrrelse kan være en måte å flykte fra smertene på i mer enn 30 år, og hva dette fører til i en undertrykt personlighet av skam og fortvilelse.

Det er også fortellingen om den store kjærligheten og betydningen av den, om den dype sorgen som følger med døden, men også om gledene som hører til i en 47-årig vandring gjennom livet.

Hun dveler ikke ved det som er vondt og vanskelig, men skriver i positive vendinger om alle de gode valgene som har hjulpet henne videre. Hun peker på de små hendelsene som vi så ofte overser og de mange relasjoner mellom mennesker som er så avgjørende for å få det bedre.
Det er en bok å bli klok av for alle som vandrer på livets krokstier. Dens ærlighet rører dypt og angår de fleste av oss. En tankevekkende historie som vil hjelpe mange og som alle har mye å lære av.

Kjøp boken fra en av våre bokhandlere