Fra hav til hei - 123 turer i Aust-Agder, Nissedal og Fyresdal

Forlag:Aust-Agder Turistforening
Format:Innbundet
Utgitt:2016
Kategori:Lokallitteratur
Område: Nissedal (Telemark) , Fyresdal (Telemark) , Arendal (Aust-Agder)

Beskrivelse av boken

"FRA HAV TIL HEI - 123 TURER I AUST-AGDER, NISSEDAL OG FYRESDAL" bygger på den utrolig populære boka "123 TURER" fra 2011.
Den nye boka har et tyvetalls nye turer i tillegg til alle de andre "gamle" turene er revidert. Det betyr at denne boka framstår som en helt ny bok, med mange nye bilder, nytt design og layout - og ikke minst oppdaterte og moderne kart som gjør det ekstra lett å planlegge og orientere seg i områder som turfolk ønsker å utforske. Derfor bør boka være av stor interesse for dem som har "123 TURER" i boksamlingen, og dem som ikke klarte å få tak i boka da den kom i 2011. Nå er altså muligheten her igjen, med 123 turer "FRA HAV TIL HEI".
Redaksjonen har bestått av: Dag Pettersen, Jens Ragnar Larsen, Jekke Liby, Gunhild Momrak, Nils Hermann Egeland, Harald Heggland, Torstein Olsen, Jon Prøis Rustand (kart) og Øivind Berg (redaktør).
- AAT er strålende fornøyd med den store innsatsen som er lagt ned og ikke minst sluttresultatet, uttaler en fornøyd daglig leder Dag N. Fagermyr.

http://shop.tvedestrandbok.no/nettbutikk/Fra%20hav%20til%20hei%20%20%20turer%20i%20AustAgder%20Nissedal%20og%20Fyresdal?3&productId=196477

Kjøp boken fra en av våre bokhandlere