Pinnekjøtt. Unik norsk festmat - tradisjoner fra ulike landsdeler

av Helge Christie
Forlag:Mathistorie Forlag
Format:Innbundet
Utgitt:2013
Antall sider:96
Vekt:1000
Kategori:Historie og samfunn
Område: Eidsvoll (Akershus) , Tolga (Hedmark) , Tynset (Hedmark) , Valle (Aust-Agder) , Kvinesdal (Vest-Agder) , Sandnes (Rogaland) , Stavanger (Rogaland) , Hå (Rogaland) , Time (Rogaland) , Gjesdal (Rogaland) , Tysnes (Hordaland) , Odda (Hordaland) , Voss (Hordaland) , Ørsta (Møre og Romsdal) , Røros (Sør-Trøndelag)

Beskrivelse av boken

MERK: Boka lanseres 31.10.13 kl. 12 00
Boka er skrevet for folk flest som er interessert i lokal mat, historie og oppskrifter

Kjøp boken fra en av våre bokhandlere