Hverdagsmat som virkelig smaker : rask, raskere, raskest

av Margrethe Myhrer (Illustratør)
Forlag:Cappelen Damm
Format:Innbundet
Språk:Norsk
Utgitt:2014
Antall sider:186
Kategori:Lokallitteratur
Nøkkelord: Mat , Oppskrifter
Område: Saltdal (Nordland)

Beskrivelse av boken

Kollektivt pseudonym for kokkene Trond Svendgård, Hans Kristian Larsen, Mathias Spieler Bugge og Tor Jørgen Kramprud Arnesen

Tenk deg hvis du kunne lage hverdagsmaten dobbelt så raskt som du gjør nå, dobbelt så god på smak og samtidig variere smaken slik at du ikke blir lei, men faktisk gleder deg til å komme hjem for å lage og nyte måltidet - dagens høydepunkt?

Kokkegruppen The Flying Culinary Circus vet alt om tidsklemma og har gjennom sine reiser i over 47 land måttet lære seg knepene for å lage mat som er rask og enkel, og som samtidig smaker fantastisk godt. I denne boka deler de sine smakfulle oppskrifter på hverdagsmat og gir deg masse tips på hvordan du sparer tid i tilberedningen.

Boka er delt inn etter hvor lang tid rettene tar å lage (rask, raskere, raskest), visualisert med et «tidstermometer» som viser deg når du skal starte med hva, og når ting er ferdig, slik at du enklest mulig kan lage retten og lære hvordan du legger opp matlagingen for å spare tid. I tillegg er boken organisert slik at det er enkelt å finne fram til retter basert på ønsket råvare. Knepene er så enkelt forklart og illustrert at selv barn vil kunne skjønne det.

Smakfull og sunn hverdagsmat fra bunnen av, på kort tid -- lær deg mesterkokkenes lure knep og triks for å spare tid.

Kjøp boken fra en av våre bokhandlere